Over mij

Ik ben voor het eerst in 2004 in Amerika geweest, en sindsdien dusdanig gehersenspoeld dat ik simpelweg niets anders meer wil dan dit land als mijn vakantiebestemming. In 2007 heb ik het idee opgevat om mijn reiservaringen digitaal op te schrijven en te delen met eenieder die geinteresseerd is of meer wil lezen van hetgeen ik ondertussen heb gezien. Wat ik erg leuk vind in dit soort reizen is het opzoeken van allerlei zaken die opvallend, gek of ongewoon zijn. Kijk even onder de tab Fun and Trivia voor allerlei "Roadside Quirks"

 

Ik ben nog steeds druk doende om alle content van mijn "oude" website over te zetten, dat gaat nog eventjes duren maar de meest recente reizen staan erop. Onder fotogallerijen staan van de laatste 3 reizen alle fotoalbums die ik gemaakt gesorteerd. Ook heb ik het filmen een beetje uitgevonden eindelijk, onder Youtube een kleine selectie filmpjes die ik tot nu toe online heb gezet.

 

Veel plezier met het lezen! Laat een berichtje achter en vertel wat je ervan vindt!

Home Laatste blog
 

Deze website is een product van een hobby geworden passie. Hier kan je terecht als je op zoek bent naar het echte Amerika - zoals het vaak niet in de reisgidsen te vinden is. De reisverhalen leiden rond paden, ver verborgen van de Interstates. Ik hoop dat je met hetzelfde enthousiasme mijn verhalen leest en foto's bekijkt zoals ik deze heb gepubliceerd.