Videomateriaal van eigen makelij

Terugkijkend op mijn vakanties als stillevens is leuk, maar bewegend materiaal des te meer. Sinds een paar jaar heb ik een videocamera voor beginners - kwaliteit is prima, alleen het vakmanschap van het filmen nog. Alles op zijn tijd. Ik dacht eigenlijk wel bij mezelf, had ik dit maar eerder gedaan.

 

In het filmpje hier rechts zet je jezelf eigenlijk achter het stuur op de US101 vanuit de stad San Francisco naar de noordelijke plaatsen als Sausalito en San Rafael. Na 3 jaar eindelijk weer eens een weekend waarin de mist nauwelijks meer parten speelde en de Golden Gate fatsoenlijk te zien was. Verderop in de filmpjes hieronder is ook een vlucht boven de baai van San Francisco te vinden, wat mij betreft toch wel de meest magnifieke ervaring die ik ooit heb gehad om deze stad te zien.

Eigen video's

Deze website is een product van een hobby geworden passie. Hier kan je terecht als je op zoek bent naar het echte Amerika - zoals het vaak niet in de reisgidsen te vinden is. De reisverhalen leiden rond paden, ver verborgen van de Interstates. Ik hoop dat je met hetzelfde enthousiasme mijn verhalen leest en foto's bekijkt zoals ik deze heb gepubliceerd.